Helemaal afgelopen?

KNAP JE SCHOENEN OP

COMPLETE RENOVATIE, ZO GEPIEPT

MOETEN JE SCHOENEN OPGEKNAPT WORDEN?

Soms lijkt het alsof er geen eer meer aan te behalen valt. Maar vergis je niet! Goede leren schoenen kunnen echt wel tegen een stootje. Ook als je ze eigenlijk al eerder had moeten behandelen. We hebben het dan niet meer over poetsen maar gaan voor een renovatie. Dat betekend: grondig schoonmaken en daarna weer opbouwen. Nee, dat is niet zo moeilijk! Jij kunt dat ook 🙂

Kom je er niet uit? Mail ons gerust! Stuur eventueel een foto mee!

Met vr. groet, Jan van Klooster

De Schoenmaker met een glimlach

Stap 1: Schoonmaken

Schoenen grondig schoonmaken

Je schoenen zien er soms niet meer uit. Vuil, water, oude schoenpoets en een tijd geen onderhoud. Je wilt ze bijna in de kliko gooien. STOP! Dat hoeft echt niet. Met een grondige schoonmaak beurt en vervolgens poetsen krijg je ze weer mooi. Het is handig om je veters eerst uit de schoenen te halen.

Schoenrenovatie

We beginnen met het schoonborstelen van de schoen: zand en modder verwijderen we met de vuilborstel.

Daarna gaan we aan de slag met RĂ©nomat. Het reinigingsmiddel van Saphir speciaal voor schoenen. Als alternatief kun je kiezen voor zadelzeep als alternatief.

Stap 2: Opbouwen

Kale schoenen voeden

Nu je schoenen helemaal kaal zijn en er geen spoortje vuil of beschermende poets meer op zit. Is het van belang dat je je schoenen eerst voedt. Doe dat met Renovateur van Saphir. We hebben twee smaken:

  • Saphir Medaille D’or – Renovateur
  • Saphir Renovateur

Wil je het beste en zijn je schoenen het waard? Ga voor Medaille D’or. Je betaald iets meer maar dat is het het waard. Of kies voor het alternatief met een zacht prijsje. Omgerekend is de Medaille slechts een klein

 

Stap 3: Poetsen

En nu poetsen

Laat je schoenen nu rusten en een poosje drogen. Is dat klaar dan kun je met schoenpoets je schoenen poetsen om ze weer mooi als vanouds te maken. Ga daarvoor naar onze schoenpoets pagina.

Hulpmiddelen

SUEDE ONDERHOUD

SUEDE BEHANDELEN EN BIJKLEUREN

OF GA JE VOOR EEN ANDER KLEURTJE

VERF JE SCHOENEN

WANDELSCHOENEN IN TOPCONDITIE?

WANDEL - BERGSCHOEN ONDERHOUD

HELEMAAL AFGELOPEN?

RENOVEER JE SCHOENEN

WITTE SNEAKERS WIT HOUDEN?

SNEAKER ONDERHOUD

HET KAN OOK ANDERS

DUURZAAM SCHOEN ONDERHOUD